Statueta 'Broscuta Chan Chu'

Broscuta feng shui, broscuta banilor

Citeste mai departe
40 lei (cu TVA)
Cod produs:
STA113
Adauga in Favorite0
Descriere

Broscuta banilor, de asemenea cunoscuta si sub numele de "broasca raioasa cu trei picioare" sau "Chan Chu" este probabil cel mai puternic simbol de bun augur si prosperitate. Se spune ca aceasta creatura mitica apare de fiecare data cand este luna plina in apropierea caselor care urmeaza sa primeasca o veste buna de marire a veniturilor. Deseori este portretizata purtand o moneda in gura si asezata pe o patura de comori, simbolizand bogatie si noroc in cariera.

Iata cum puteti utiliza Broscuta Banilor in Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna:

-  Asezati aceasta creatura minunata in sectorul bogatiei(Sud-Est) al cameri de zi sau al biroului, pentru a amplifica norocul si a spori veniturile.

-  Asezati doua broscute: una cu fata privind dinspre exterior spre interior simbolizand aducerea banilor si marirea veniturilor si cealalta cu fata spre exterior simbolizand colectarea de banilor si sanselor favorabile.

-  Pentru cei care sun implicati la locul de munca in castiguri din comisioane sau venituri adverse, asezati o broscuta in apropierea biroului dumneavoastra sau diagonal opus usii de la intrarea din casa.

 - Cel mai bun numar de broscute raioase cu trei picioare pe care il puteti avea in camera de zi sau gradina este noua, deoarece reprezinta aducerea banilor din toate directiile busloei Luo Pan. Asezati-le la intamplare sub masa, in spatele canapelei, sub masa unde serviti cafeaua etc. Asigura-te ca fiecare broscuta este indreptata catre o directie diferita a busolei, iar una dintre ele sa fie la usa de la intrare in camera pentru a aduce abundenta si boagatie. In cazul in care noua pot fi multe pentru spatiul dumneavoastra, puti opta la fel de bine pentru trei sau sase.

De asemenea, poate reprezenta un cadou inedit!

Citeste mai departe
Detalii produs
STA113
Ultimul produs
Produse similare
Recenzii
Niciun comentariu

Adauga o recenzie

  • Evaluare:
Descrie produsul folosind cuvinte simple si scurte.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Niciun rezultat gasit. Incearca din nou cu alte cuvinte cheie.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare